שף פרטי – יש לנו קולקטיב של שפים פרטיים מובילים ברחבי המפרץ שיכולים לארגן מסיבות ארוחת

ערב של חמישה כוכבים, ארוחות צהריים, בראנץ' ומסיבות קוקטייל בבית או במקום שלכם. כמה

מהשפים שלנו מעבירים שיעורי בישול ואירועי בניית צוות. שפים פרטיים מלמדים

את לקוחותיהם לבשל מנות אהובות, והם מלמדים את ילדיהם שיעורים פשוטים ומהנים.

עוד באתר:

שף פרטי אצלכם בסלון
שף פרטי

עבור אנשים רבים שחיים ללא שף, שכירת שף פרטי היא לא רק ארוחה משפחתית יומית, אלא גם

פינוק קולינרי. שף מקצועי מכיר את המטבח ויעורר את התיאבון שלך לעוד. השכיר אותם ליצירת

ארוחת ערב רשמית עבורך ועבור אורחיך או הכנת תפריט גורמה. שפים מקצועיים זמינים לקפוץ לארוחה

קריבית פשוטה או ליצור עיצוב משוכלל בבר או במסיבת ארוחת ערב.

שף פרטי – לפני שהצטרפה לצוות שלנו בשירותי השף האישי של אטלנטה

עבדה דבורה במסעדות של הקבוצה החמישית ופיקחה על צוותי האוכל והמכירה שלהם בשמונה

מקומות באטלנטה. בטקסס, ברנדי היה שף קו וקונדיטור בבר היין טוקאי, ניהל את מטבח הקייטרינג

הסמוך ובנה את עסק השף האישי של ברנדי. בתחילת הקריירה שלו, הוא היה שף ושף מנהלים במסעדה

המשפיעה ביותר במיאמי.

מדי פעם

שף אישי נשכר לבשל ולארח אירועים רשמיים כגון מסיבות. הם קונים מרכיבים ומכינים ארוחות מראש

ללקוחותיהם, ומשאירים הוראות מפורטות כיצד להתחמם ולהקפיא. בפעם אחרת, שף כמו תומס רגר,

שעובד בדובאי, יבלה כמה שעות בבית משפחה כדי לבשל מתכונים מושלמים עבור לקוחותיו.

לשפים פרטיים רבים יש ניסיון רב במטבחים המקצועיים של מלונות חמישה כוכבים ומסעדות גורמה

בנוסף, רוב המעסיקים מצפים מהשפים האישיים שלהם לניסיון בין שנתיים לחמש שנים במטבח מקצועי.

הרבה מהכישורים שנרכשים בתחנת בישול או במטבח גורמה נחוצים כדי להפוך לשף אישי אישי.

שף פרטי – לדברי השפית הפרטית ליסה מרקוול

יצירתיות וגישה מתחשבת בבישול יכולות להוביל דרך ארוכה לשמח את הלקוחות שפים פרטיים מועסקים

לעיתים קרובות במשרה מלאה על ידי לקוח בביתו הפרטי, בין אם בבית, במלון או ביאכטה. שפים פרטיים

מטפלים בבתים של לקוחותיהם, כך שהם צפויים לבשל מוקפים באמנות יקרת ערך, ריהוט עתיק ומזכרות.

כ- 90 אחוזים מתוך 1,000 חברי הקבוצה הרשומים (וזה לא מספר השפים הפרטיים האינסופיים.) כמו קטרינה המתגוררים כעובדי אורח למשפחות רווקות עשירות) מזמינים ארוחות ערב לבתיהם באמצעות שירותים מקוונים פופולריים כמו MyTable

Takeachef ו- Cozymeal. כאשר אתה הולך למסעדה לעבודה, האוכל מוזמן על ידי השף או סו השף

והכל נעשה. אם האוכל לא תמיד בגובה העיניים, היין האהוב לא תמיד ברשימה והמלצרים פחות קשובים,

אין פלא שאנשים רבים נשארים בבית ומביאים איתם את המסעדה ומתפתחים לפרטיים שפים.

שף פרטי – זה במידה רבה בגלל שרבים מהשפים השכירים שלהם אוכלים מספר פעמים בשבוע וכי הם רוצים שהאוכל יהיה טוב יותר מאוכל המסעדה הטיפוסי שלהם

אומר ברגר, שהוא שף פרטי במשך שמונה שנים ב ניו יורק. יש לה שפים רבים שמאשרים את התפריט שלה

במייל כמה ימים מראש וקונים מרכיבים באותו היום שבו היא מכינה את הארוחה.

לארי לינץ'

נשיא איגוד השפים האישיים, אומר כי 90 אחוזים מ -1,000 חבריו מבשלים ארוחות עבור לקוחותיהם בבית

בבטיחות יחסית של מטבח מסחרי שכור. במזרח התיכון ובאסיה, שם משפחות רבות מהמעמד הבינוני מגייסות

עוזרות בית לבישול וניקיון, יש ביקוש גדול יותר לשפים גורמה, אומר השף תומס רגר שעובד בדובאי ומארגן

חגיגות משפחתיות מיוחדות, ארוחות הפתעה לבני זוג ומסיבות גדולות. .

שף פרטי – בדומה לנהגי משלוחים ומוכרי מצרכים

טבחים אישיים שמתפרנסים ממשקי בית של אנשים אחרים מתבקשים לשים את גופם על הקו מדי יום.

בעוד שרוב הממשלות והמדינות המקומיות רואות מסעדות במסירה ומשלוח מזון כבסיסיות. שירותים,

לינץ' והתאחדות השפים האישיים מאמינים כי עבודת מתן הארוחות המזינות למשפחות בעתות משבר

עונה להגדרה של שירות בסיסי. בתי הלקוחות שלהם.

אני מעביר שיעורי בישול בשוק אלפלפס בבולדר בהתנדבות ואני גם מורה לבישול במעבדת האוכל

אז אני מלמד הרבה ילדים לאפות עוגות ולהכין פסטה ביתית ודברים כאלה. שיין ויטר-היק, שף פרטי

ומומחה למטבח צמחוני בבוגר אסקופייר, אכל את התואר הראשון בפיזיקה עם קטין במדעי המחשב

וקיימות סביבתית ועבד כמהנדס מערכות אנרגיה לפני שעבר לתעשיית המסעדות. "השף קירק ואני

דיברנו על איך שהוא רצה לעבוד במסעדת ירקות ולאכול שם טוב. השף וירג'יניה משתמש בטכניקות

ובמתכונים צרפתיים מסורתיים כדי ליצור מנות שמשמחות את החושים. סטיב האריס משתמש בשף

האישי מרינה ברגר כדי לבשל ולפתח כאן תפריט מזין במטבח שלו.

נגישות