מתכון לעוגת גבינה פירורים – במתכוני עוגות גבינה בסגנון ניו יורק, ההבדל העיקרי הוא השימוש
בגבינת שמנת. עוגת גבינה צרפתית משתמשת בגבינת שמנת ואינה דורשת אף אחד
מהמרכיבים הנדרשים לאפיית מתכונים אלה, אך הם עדיין חלק מהמתכונים הטובים ביותר שתמצאו.
לגבי עוגת גבינה ניו יורקית, גבינת שמנת הופכת את עוגת הגבינה לסמיכה.
עוד באתר:
מתכון לעוגת גבינה פירורים – יש להקציף קצפת כבדה לתערובת אחידה
כדי לתת לגוף עוגת הגבינה להפוך אותו לקל וקרמי. כדי לייצב את הקצפת, מוסיפים אבקת סוכר ועמילן
תירס (לא חובה) כך שעוגת הגבינה תשמור על צורתה כשהיא פרוסה והטמפרטורה תעלה יותר. מערבבים
את הקצפת ומלית עוגת הגבינה יחד עם בלנדר או מרית גומי במהירות נמוכה לאיחוד. להשגת מבנה עוגת
גבינה קליל ועבה, אנו משתמשים בקצפת במקום גבינת שמנת. המפתח לעוגת גבינה שמנת
הוא גבינת שמנת, סוכר, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומיץ לימון לבלנדר עד לקבלת סמיך וחלק, כ- 4-5 דקות.
אם אתה אחד מאותם אנשים שטועמים לראשונה את עוגת הגבינה הזו
תצטרך לסחוט את פירורי הפריך של גרהם לתחתית התבנית כדי ליצור את הקרום (זה מה שעשיתי).
מערבבים יחד את פירורי הדגנים, מעט סוכר וחמאה מומסת ולוחצים את התערובת
לתחתית תבנית קפיצית.
מתכון לעוגת גבינה פירורים – אם אתה אוהב עוגת תפוחים
אתה תאהב את השילוב הזה של עוגת גבינה תפוחי עץ עם תוספת קראנץ' ופירורי קינמון. השתמשתי
בתפוחי פיג'י, אבל אני מציע לסובב אותם בסוכר קינמון למשך דקה ואז לשים מעט מיץ על
עוגת הגבינה. השכבה שלי היא קרום הביסקוויטים, מילוי עוגת גבינה, מילוי פאי תפוחים תוצרת בית
ואז בציפוי שכבת פירורי הקינמון. דבר אחד פחות לעשות אם אתה ממלא את עוגת הגבינה שלך
בפשטידת דובדבן או לימון. הניחו לעוגת הגבינה להתקרר במקרר לפני ההגשה למשך 3-4 שעות
(וידאו) הערה: אם אתם מכינים את קרום הפשטידה, תוכלו להשתמש בעוגה שהוכנה מראש מהחנות.
השתמש במרית כדי לשחרר את הקרום מתחתית התבנית, ולאחר מכן השתמש בשתי מפות גדולות
כדי להעביר את עוגת הגבינה שלך מתחתית התבנית לצלחת. ממלאים את מילוי עוגת הגבינה לתוך הקרום
המוכן בעזרת מרית מסובכת ומורחים בשכבות אחידות. אני אוהב את המתכון הזה כי כתבתי תיבול
קל ומעט שמנת חמוצה, אבל אם אתה מעדיף טארט עוגת גבינה, עליך להוסיף 1/2 כפית מיץ לימון טרי
למילוי. שכבת עוגת הגבינה דקה מדי לאפייה, לכן אני ממליץ לכפות עליה מילוי פאי תפוחים מוגמר.
עוגת גבינה אפויה קלות עם קרום קרקר גרהם חלק וקרמי. לעוגת הגבינה הזו יש את הטעם החריף
והקרמי של קרום פירור גרהם של עוגת גבינה מסורתית בניו יורק, אבל היא כל כך קלה להכנה עד שלא צריך
לדאוג לפיצוח עוגת הגבינה שלכם.
עוגת גבינה תפוחה וקרמית בסגנון ניו יורק עם סוכר חום חמאתי
קינמון ופירורים למעלה היא מתכון לעוגת גבינה ייחודית. חופן סוכר חום וקומץ קמח, חתוכים לכמה
חתיכות קטנות של חמאה, יוצרים פירור קליל שהוא גאוני ומשפר את טעמה של עוגת הגבינה, דבר
שנראה שמדאיג מבקרים אחרים. עוגת הגבינה העסיסית מלאה בשארית הקרום של פצפוצי הגרהם
והכל מתאחד תוך זמן קצר.
מתכון לעוגת גבינה פירורים – אם אתה אוהב קרום
אני חושב שתיהנה מעוגת גבינה אפויה בקרום כפול זה גם אם אינך מעוניין בעוגת גבינה, כי זה חלק
ממה שכל כך מדהים בהפיכת המתכון הזה לעוגת הגבינה האפויה האהובה עליך. פירור אפוי זה מושלם
לעוגות, עוגת גבינה וברים. אפשר להכין עם כל סוג של עוגיה או קרקר, ואפשר לשלב סוגים שונים של פירורים
לטעם ייחודי ואישי. למי שמעדיף להכין את עוגת הגבינה בתבנית עוגה רגילה, יש לי תבנית קפיצית. ניתן
לערבב את הקרום והמלית בקערה ולהניח בתבנית, לצנן ולאפות עד שעוגת הגבינה מוכנה.
מתכון לעוגת גבינה פירורים – זה הופך את הקרום התחתון למעט דק יותר
וכאן שילוב הקראמבל וגבינת השמנת באמת זורח. במקום להעמיס את עוגת הפירורים במלית, הכנתי
הפעם שכבה נדיבה של מילוי עוגת גבינה. זרקתי פנימה מעט קמח, סוכר חום, קינמון וחמאה יחד עם המכסה
ואפיתי את עוגת הגבינה באמבט מים (כן, זהו).
עוגת גבינה מיני קרמבל אוכמניות טעימה עם קראמבל אוכמניות האהוב עליך שנאפה בקרום קראם גרהם ארוז עם קינוח עוגת הגבינה הנייד המושלם
עוגת גבינה תפוחית בת שלוש שכבות בציפוי פירור הופכת את עוגת גבינת התפוחים הזו לפרשנות
אחרת לקינוח הסתיו הקלאסי. בדוק גם כיצד לנסות את עוגת הקפה של עוגת הגבינה שלי עם עוגת
קפה של גבינת פטל ומתכון של עוגת קפה קינמון קלה. עוגת הגבינה של פילדלפיה היא עוגת גבינה
העשויה מגבינת שמנת וזו תחבולה שיווקית של אנשי גבינת קרם הפילדלפיה להרוויח יותר כסף.
אם גבינת השמנת שלכם לא מתרככת היא לא תתערבב ותקבלו עוגת גבינה גושית.