קורס מקצועי לחובבי הבשרים – בתזונה מערבית טיפוסית, בשר כגון בקר, כבש, חזיר, עגל, עופות ודגים
הם המקורות העיקריים לחלבון, ויטמיני B, ברזל ואבץ. באופן כללי, בשר אדום (בקר), בשר כהה
ועוף הם מקורות ברזל ואבץ טובים יותר מאשר בשר לבן, דגים ובשר לבן (עופות). בתזונה המערבית האופיינית,
בשר כגון בקר, כבש, חזיר, עגל, עופות ודגים הם המזון העיקרי בהכנת הארוחה והמקור העיקרי
לחלבונים וויטמיני B (ברזל ואבץ).
לעוד מאמרים מעניינים באתר:
קורס מקצועי לחובבי הבשרים – למרות שרוב הספורטאים אינם מבטלים את כל המזונות מן החי מהתזונה
יותר ויותר ספורטאים נמנעים באופן קבוע מבשר ובשר אחר. ספורטאים לומדים שחיתוך בשר
מתזונתם אינו מספיק מכיוון שהוא מכיל חומרים מזינים חיוניים אותם ניתן להחליף או להוסיף על ידי מזון אחר.
אם מסירים בשר אדום מהתזונה, ברזל זמין זמין מעופות ודגים.
מי שאוכל בשר אדום ימצא מתכונים של כתף כבש מעושנת
פטה יד בקר והמבורגרים סטייקים עם ריבת בצל וגבינה כחולה. כאן תמצאו גם מתכונים לשימור
ללא בשר, כגון כרוב כבוש ושקדים מעושנים חריפים. ספר הבשרים המאויר של קוקס עמוס
425 מתכוני בשר לבשר ועופות, מה שהופך אותך למומחה בשני התחומים.
קורס מקצועי לחובבי הבשרים – ישנם יותר מ -500 עמודים של מתכונים לבשר בקר
חזיר, כבש, עגל, עוף והודו, והם כולם הטובים ביותר לאוהבי הבשר בכל מקום. ספר הבישול המאויר
מתחיל עם כיתת אמן בת 27 עמודים המכסה כל דבר, החל מקניות, אחסון ותיבול (תחשוב מרינדה,
המלחה ותבשיל) ועד להצטייד בידע הדרוש להכרת כל מתכון בספר. אם אתם מכירים את שמו של ברוס
איידל ומגוון הנקניקיות הטעימות שלו, אתם בוודאי יכולים לנחש כי ספר הבישול המלא של הבשר מכיל
את כל מה שאתם צריכים כדי לשלוט בשף הבשרני במטבח הביתי שלכם. בתגובה לשנים של הדמוניזציה של
מומחי בריאות, ארצות הברית השתגעה בבשר. על פי ה- USDA, בשר מייצג את הנתח השני בגודלו מסך
הוצאות המזון באמריקה ואת ההוצאה השלישית בגודלו, ומעלה את התחום בעיר האהבה.
סיגר סיטי לא רק נמצאת במקום הראשון בצריכת בשר
אלא היא גם המקום הטוב ביותר בארצות הברית לסטייק, על פי כותב המזון ג'ון טי אדג'. אם ניו יורק
לא הייתה מספיק טובה לבשר, היא הייתה נמצאת בראש הרשימה. לריבר סיטי לא אכפת כמה
בשר מעשן על ידי חזירים כי זה לא חייב.
קורס מקצועי לחובבי הבשרים – המדינה
היא אחת מהמדינות המייצרות מספיק בשר ועופות באיכות גבוהה כדי להציף את הלא נודע ביותר
מאשר מעט. מכוניות קלאסיות שעסקו ב -70 שנה מתחתנות עם הטוב שבחדש עם הבשר והעופות
הישנים ביותר שמקורם בחוות הטובות ביותר בקליפורניה. חנויות חדשות מפעילות את אזור הכביש
המהיר מבירת המדינה לניו אורלינס, מה שהוכיח חלון ראווה נהדר לבשר מקומי איכותי.
על מנת לקבוע את ההיררכיה של ערי הבשר ריכזנו קבוצה של תשעה מומחים לבשר בקר
המבורגרים וברביקיו שעשירייה הראשונה מהווה חצי מהציון הסופי שלנו. בניגוד למשתתפים קצרי
רואי הבשר מאוסטין וממפיס, שיטת משחק אחת הובילה לכך שסטייקים, המבורגרים, טאקו
ומנגל הפכו לכוכבים.
בבחירת בית ספר לחיתוך בשר
סטודנטים פוטנציאליים צריכים להיות מודעים לתפקידם בתעשיית המזון. מי שמקבל תעודה מוסמך
להתחיל קריירה בענף הבשר, כולל ייצור ועיבוד. סטודנטים שמתעניינים יותר במחקר או בחיתוך
בשר קמעונאי / סיטונאי צריכים אולי להתכונן ללמוד מדעי בשר.
קורס מקצועי לחובבי הבשרים – על פי איגוד המסעדות הלאומי
עד 2028 ייווצרו 1.6 מיליון מקומות עבודה חדשים במסעדות ואישורים יאשרו שליטה בטכניקות
קולינריות, בטיחות מזון, בחירת בשר וזיהוי קמעונאי. בכל שלב של לימודיהם והקריירה, הלומדים
יכולים לרכוש הסמכות בתחומי בטיחות מזון ומדעים, בחירת בשר קולינרי, הסמכת בישול והערכת
בשר. אישורים אלה מאפשרים למעסיקים לזהות ולתקשר עם מועמדים מוסמכים יותר,
למלא פערים בשוק העבודה ולאפשר לאנשים להמשיך בקריירה.
כשבדקנו את הנושאים העיקריים הנפוצים ביותר למומחי בשר
גילינו שהם יכולים להרוויח תואר ראשון, תואר אוניברסיטאי או תעודה או תואר. כדי לקבל עבודה,
עליך להשתתף בקורסי שחיטה וחיתוך. כישורי חיתוך הבשר מפותחים באמצעות תוכנית מדעי בשר.
קורס מקצועי לחובבי הבשרים – שני עובדי מסעדה בניו יורק מתוסכלים העלו את הרעיון לנהל חנות קצבים מכיוון שידעו שרשת אספקת הבשר האמריקאית רקובה
מעליבה בעלי חיים ואנשים ועבודה חסרת אונים כרוכה בעיבוד בעלי חיים, ולכן החליטו לעשות זאת.
באמצעות הכשרת התיאטרון ושנותיו במכון הקולינרי של אמריקה, הוא הפך לאטליז ופתח
חנות אטליז פופולרית למכירת סטייקים נהדרים (נסה את טופ סינטה, הבשר הכבוש האהוב עליו) ועוד.