מסעדות בקורונה – ב- S & S Foods באזוזה היו 58 עובדים שנבדקו כנגיף הקורונה,

ב- Mission Foods Corp במסחר עברו 40 בדיקות חיוביות וב- Golen State Foods Corp.

בעיר התעשייתית היו 43 עובדים עם הנגיף. בעוד שהסוכנות סגרה בשבוע שעבר 26 מסעדות,

חנות מכולת ובריכה של 67 עסקים שאינם מוסדרים, כולל שלושה חדרי כושר, בהתייחסו

ליותר מ -17,000 האתרים שהודיעו לסוכנות בחודש מרץ כי לא מילאו את פקודות פקידי

הבריאות לרסן את התפשטות הנגיף ועבודה עם פקחים.

עוד באתר:

מסעדות בקורונה בשליחויות
מסעדות בקורונה

דף מדריכי המגיפה של מסעדת טקסס נוצר על מנת לתת למסעדות בטקסס גישה למוצרים ושירותים

מוזלים ממסעדות שעדיין נמצאות בעסקים במהלך המשבר. לזמן מוגבל, היא מציעה גם גישה לכל

חברה שרוצה לפרסם לעובדיה את הגסטרונומיה המיוחדת שלה.

מסעדות בקורונה – איגוד המסעדות בטקסס מחויב לספק משאבים והזדמנויות לחבריו על מנת לנהל בצורה הטובה ביותר את מגיפת COVID-19

השבוע אנו עובדים עם מסעדות בכל הגדלים ואנשי בריאות בכל רחבי הארץ כדי לפתח קווים מנחים

שיאפשרו למסעדות לעבוד בבטחה תוך התאוששות מ- Covid-19. אנו מבטיחים לעדכן

אותם לאורך כל המגיפה כדי להתאים אותם להנחיות הפדרליות והמדיניות ושיטות העבודה הטובות ביותר,

מתוכן ניתן למצוא רבות כאן.

מסעדות בקורונה – מאז תחילת המגיפה תרמנו יותר מ- 99,000 מקרים של מוצרי Mission Foods לארגוני סעד רעב ב -29 מדינות

בתקופה כזו, Mission Foods מרגישה אחראית לא רק למי שמסוגל ליהנות מהמוצרים שלנו,

אלא גם לאלה שעדיין יכולים ליהנות מהם על ידי תמיכה במסעדות האהובות עליהם על ידי קנייתם

מהמכולת המקומית. לנו ב- Mission Foods יש תפקיד חיוני בתקופה הזו להבטיח שמשפחות אמריקאיות

יוכלו לשמור את המזווה שלהן עם אוכל על השולחנות. מגיפת COVID 19 הציבה בפני אנשים

ועסקים אתגרים חסרי תקדים. מאז תחילת מרץ, Mission Foods נקטה צעדים רבים ברחבי החברה

כדי להגן על בריאותם ובטיחותם של עובדינו. אנו מספקים חומרי חיטוי ידיים לכל האורחים והצוות בכל

המסעדות. אם אתה סועד באחת המסעדות שלנו, אנו מבקשים ממך לפעול בהתאם להנחיות המניעה של ממשלת

COVID-19. יש לנו שני חדרים בהם אנו מזמינים ארוחות צהריים וערב פרטיות, אך אין כסף לסבסד את

המסעדה. המרווחים למסעדות יוקרה כמו שלנו נמוכים עד כדי כך שהדגם צפוי לצאת מהעסק. סגירת

המסעדה היא הדרך היחידה לשרוד את המשבר. לא היה לי הרבה זמן לחשוב על זה, אבל ניסינו לעזור

למסעדה ולקהילה בזמן שהיינו סגורים, והיינו צריכים למצוא דרך בטוחה לעשות זאת. הדברים

מתנדנדים, לצוות יש אפשרויות, ומסעדות אחרות נפתחות ומתחילות לפרוח. תרבות המסעדות שלך

מתחילה בצמרת, בין אם יש לך הנהלה שעובדת עבורך או עובדים לפי שעה. ישנן מסעדות רבות

בשם "פשטידות רציניות" בהן העובדים שותים קפה לפני ואחרי המשמרת.

אחת המסעדות המובילות של סקרמנטו

אלה, נפתחה מחדש ב -14 ביולי לאחר שנסגרה עקב המגיפה, מדווחת דבורת סקרמנטו. שוק אחד

פתח מחדש את דלתותיו למסעדות מקורות, החזיר מנות קלאסיות של צלעות ופירות ים והציג כמה מנות

חדשות מ- Mark'n Mikes, מעדנייה ופופ-אפ בניו יורק שהושקה במהלך מגיפת הקורונה.

בשיתוף עם TABC לפתיחה מחדש המסעדה סווגה באופן שגוי בהתאם לפרוטוקולי הבטיחות

COVID-19. ראשית, הוא הבטיח אוכל זול שהוכן בארצות הברית.

מסעדות בקורונה – תעשיית המסעדנות כולה

אחת המעסיקות הפרטיות הגדולות באמריקה, מקבלת מזונות חיים, אך בוהם עצר את צערו וחזר לעבודה.

כמו אמו, גם המסעדה שלו נעלמה, והמסעדנים והתעשייה שהם אוהבים עומדים בפני עתיד לא בטוח. אולם

נוליטה באיטליה הקטנה הפכה למסעדה הראשונה בסן דייגו שהגיעה לפרסום עם מקרה חיובי ל- COVID-19

בקרב העובדים.

כעת

הכוכב והמסעדן גי פיירי מרשת המזון חושב על יותר משהוא מנהל את עסק המסעדות שלו בעיצומה של

מגיפת ה- COVID. שאלות על טפטים, יצירות אמנות וכיסאות זורמים ומתגלגלים במוחו של מסעדן

שיקגו קווין בוהם כמו מספרים בחדר בינגו בזמן שהוא ושותפו העסקי עובדים עם שף צעיר

לוהט: "הוא רק פותח מסעדה חדשה ואין כמוה. —

נגישות